Snabbt, enkelt och gratis

Byten och returer

Byten

Vi erbjuder ett kostnadsfritt byte på alla våra klockor upp till 14 dagar efter leverans. Hör av dig till hello@tuseno.com för mer information och bytesprocess.

För övriga produkter (annat än klockor) står du själv för fraktkostnaderna vid byten. Innan ett eventuellt byte är det viktigt att du hör av dig till vår kundservice.

Retur

Som kund hos Tusenö har du rätt till öppet köp och ångerrätt i 14 dagar från den dag du mottagit din beställning. Vi erbjuder fria returer på alla våra klockor (för övriga produkter bekostas returfrakten själv). Önskar du göra en retur kontaktar du oss på hello@tuseno.com så hjälper vi dig med en returfraktsedel. Alla produkter som returneras måste vara i originalskick, d.v.s. att produkterna inte är använda eller skadade. Skulle en retur vara inkomplett eller skadad kommer kostnaden för att återställa produkten att dras av på återbetalningen.

Förlängt öppet köp under november och december

Från mitten av november (15 november) har vi förlängt öppet köp på alla ordrar. Öppet köp gäller fram till och med första måndagen i nästkommande år. Produkten ska vara i originalskick.


Returprocess


SVERIGE

  1. När du mottagit fraktsedeln packar du ned dina produkter likt när du mottog dem

  2. Lämna in till närmsta DHL Servicepoint.


INTERNATIONELLT

  1. När du mottagit fraktsedeln packar du ned dina produkter likt när du mottog dem.

  2. Ring ditt närmaste DHL Express-kontor för att bestämma en tid för upphämtning som passar dig.


Så fort vi mottagit och kontrollerat produkten görs en återbetalning till ditt konto.

Nyhetsbrev

Var först med framtida produktsläpp, uppdateringar och erbjudande – och få en kod som ger dig gratis expressfrakt. Inget spam.

Om Tusenö

Klarna Payment Badge

© Tusenö 2015-2021